Інтимні секрети жіночого тіла, про які варто якнайшвидше дізнатися (ФОТО)


Що варто знати самій і обов'язково сказати партнеру? Кілька хитрощів, які допоможуть зробити секс ще приємнішим
1. Не варто соромитися пестощів руками і язиком – часто жіночому тілу глибокого проникненн замало, щоб тримати сексуальну розрядку.

2. А в голівці клітора нервових закінчень вдвічі більше, ніж в голівці члена, тому стимуляція цієї точки особливо приємна для представниць жіночої статі.
3. Головне правило: навіть якщо ти не можеш встояти вже від однієї думки про його вправні руки – слідкуй щоб він їх мив, перш ніж віддатися задоволенню. Не дуже добре, коли всі бактерії з вулиці потраплять прямо в найінтимніше місце.

4. Немає жодних обмежень чи правил в інтимних стрижках. Партнер може висловити своє бажання чи не задоволення щодо якихось особливостей, але наполягати – не правильно.
5. Якщо хлопець хоче знати на скільки він тебе задовольняє – нехай просто запитає.
6. Ти не маєш бути схожа на його колишню, і якщо вона робила щось не так чи виглядала по іншому – це нормально. Хлопці теж не по одному шаблону зліплені.
7. Крики сусідки за стіною зовсім не означають що вона отримує безмежне задоволення. Вона або симулює оргазм або підбурює чоловіка. Жінки не б'ються в істериці, не кричать як потерплі, і тим більше – не плачуть під час оргазму. Це дурний стереотип з порнофільмів.


Немає коментарів:

Дописати коментар