5 речей, про які завжди брешуть чоловіки


Тому, що питання ці просто безглузді. Передає Корупція.Спорт

"Ти мене кохаєш?"
Ні, звичайно, ненавиджу! А зустрічаюся з тобою бо я – мазохіст. Ти таке хочеш почути? Якщо твій хлопець тебе і правда любить – він сам про це скаже, коли вважатиме за потрібне. Можливо, тобі вкрай пощастило і твій чоловік віддає перевагу доводити любов не словами, а діями. А, може, він і справді не впевнений в своїх почуттях – але ти і правда хочеш це чути і знати?
"Чому ти мовчиш?"
Очевидно, тому що не хоче розмовляти. Може – бо задумався. Може – втомився. І вже дуже навряд чи – бо образився, хоче привернути до себе увагу і почути це питання, який викличе тільки роздратування.
"Як ми назвемо наших дітей?"
Яких дітей, ви знайомі два тижні! Може, ви розлучитеся через тиждень. Чоловіки не люблять забігати так далеко наперед та й взагалі замислюватися про майбутнє.
"Я товста?"
Скаже: "Ну, є трохи" – істерик вистачить до кінця тижня. Збреше: "Ні, малятко, ти – краще за всіх!" – Ще невідомо скільки будеш діставати його питанням: "Правда? Точно? Худіше, ніж Маша?".
"Скільки жінок у тебе було до мене?"
Будь-який чоловік підсвідомо розуміє, що чисто теоретично вивідати зараз інформація пізніше може обернутися проти нього, і цією кількістю жінок його потім будуть докоряти. Відповідаючи на питання: "Одна" або "Дві", він збреше з імовірністю 90%. До цієї брехні змушуєш його ти. Що також не може його не дратувати – адже на цьому вимушеному обмані ти його потім сама і зловиш.

Немає коментарів:

Дописати коментар