8 фраз, які мріє почути чоловік від своєї жінки


Чоловіки і жінки мислять по-різному. І ні для кого не стане відкриттям, що в свою адресу вони хочуть чути абсолютно різні фрази. Якщо жінці, наприклад, потрібно постійно повторювати про те, що вона красива, то чоловікові потрібно зовсім інше. А що саме – ви дізнаєтеся, ознайомившись зі списком з 8 фраз, які кожен чоловік хоче почути від своєї дружини.

1) "Спасибі, що працюєш заради нашої сім'ї!"
Ці слова дуже важливі для чоловіків. Вони хочуть знати, що їхня праця не тільки приносить користь сім'ї, а й гідно оцінюється найважливішою жінкою в їх житті. Причому абсолютно неважливо – дякуєте ви йому за те, що він багато працює або за те, що він просто допомагає вам по дому.
2) "Я потребую тебе"
Чоловіки – лицарі за своєю природою. Їм просто необхідно час від часу рятувати принцесу від кровожерного дракона. А якщо сказати простою мовою – вони вкрай хочуть відчувати себе потрібними і корисними. Тому не забувайте просити свого чоловіка про допомогу навіть тоді, коли думаєте, що впоралися б із роботою самостійно.
3) "Я люблю цю людину!"
Говоріть слова любові не тільки безпосередньо своєму чоловікові. Говоріть іншим людям про те, як сильно ви його любите, при цьому очі ваші повинні бути наповнені гордістю за свого чоловіка. Повірте, чоловіки від такого мліють не менш, ніж жінки.
4) "Прости, я була неправа"
Чоловіки часто роблять помилки, але і жінки теж помиляються. Справжній джентльмен візьме відповідальність на себе, але він неодмінно оцінить, якщо ви візьмете ініціативу в свої руки і самі вибачитеся за свої промахи.
5) "Ти такий гарний і сексуальний"
Більшість жінок вважають своїх чоловіків привабливими, але чомусь не говорять їм про це. Не бійтеся робити компліменти своєму чоловікові! Він буде в захваті від того, що ви досі вважаєте його привабливим не тільки всередині, а й зовні.
6) "Ти відмінний батько!"
Після того як чоловік чує від доктора фразу: "Ви стали татом!" в ньому прокидається особливий батьківський інстинкт. І з цього моменту єдине до чого він прагне, це зробити так, щоб його діти ним пишалися. Частіше говорите своєму чоловікові всього три приємних слова: "Ти відмінний батько!" і повірте, він гори зверне заради власної сім'ї.
7) "Ти такий розумний!"
Для будь-якого чоловіка дуже приємно знати, що дружина вважає його розумним і з повагою ставиться до його думки. Захоплюйтеся його ідеями і робіть наголос на тому, як вам з ним пощастило.
8) "Сьогодні я покладу дітей спати раніше …"
Ця фраза може означати дві речі: або у нього з'явиться більше часу, щоб подивитися фільм або пограти в комп'ютерну гру, або сьогодні його чекає безсонна нічка … Але в будь-якому випадку він буде щасливий почути ці слова!

Немає коментарів:

Дописати коментар