Виберіть ваш колір очей і дізнайтеся найголовнішу рису вашого характеру


Ви можете скептично посміхнутися і сказати, мовляв, як це колір очей впливає на те, як я веду себе в суспільстві і що відчуваю. Але виявляється, що зв'язок найбезпосередніший. Вчені з Університету Оребро в Швеції з'ясували, що під час формування дитини в утробі колір очей визначають ті ж самі гени, що відповідають за розвиток лобових часток. До того ж порівняльні опитування і дослідження показують, що у людей з одним і тим же кольором очей схожі манери поведінки. Зір, в кінці-кінців – частина нашого мозку, а значить, він впливає на формування особистості.

Карі: оригінальний і впевнений в собі
Ви не переносите рутину на дух! Відрізняючись упевненістю в собі і нешаблоним мисленням, ви постійно перебуваєте в пошуку чогось незвичайного, ризикуєте і транслюєте в світ особисте бачення і розуміння ситуацій і предметів. Ви звикли жити за власними правилами і знаходите в цьому сенс і задоволення. Найчастіше ви дієте спонтанно, ставлячи свою думку вище чужої логіки. Але людині властиво помилятися, і такий підхід іноді обертається проти вас.
Зелені: скромний і принциповий
Ви – людина сором'язлива і невибаглива в житті, але в той же час – дуже строгих правил. Вашу поведінку можна описати біблійною заповіддю: "Ставтеся до людей так, як би ви хотіли, щоб вони ставилися до вас". Саме так ви і робите з оточуючими. Ви – з тих людей, хто звик спокійно реагувати на критику. Життєве кредо? Дивитися на світлу сторону речей! Однією з ваших позитивних рис характеру є незлостивість, небажання мстити і вміння дати хорошу дружню пораду.
Сірі: інтуїція і інтелект
Завдяки одухотвореній натурі, ви – людина, що цікавиться мистецтвом в найширшому розумінні. Ви любите читати, і це допомагає вам бути неймовірно вразливою особистістю. Ви постійно ставите питаннями про світ, сенс життя і отримуєте задоволення від бесіди з розумними людьми. Ви розумієте людей, які думають інакше ніж ви, і схильні оцінювати себе тверезо. Це дозволяє вам жити без рожевих окулярів, але не дуже переживати через поточну дійсність.
Блакитні: невиправний романтик
Ви – невиправний романтик, і для того, щоб ваше життя протікало в правильному руслі, вам життєво необхідна любов. Ви любите мріяти, загадувати бажання і вірите, що любов здатна перемогти все на світі. Одним з найголовніших чинників у вашому житті є щастя, і ви свято вірите в те, що транслюючи романтику в світ, ви можете змінити його! Може, так і є, хто знає …

Немає коментарів:

Дописати коментар